group_dr.jpeg

OmDrugRebels

Vi er et dedikeret team, som alle har hver vores grunde til at være med. Her på siden kan du læse mere om vores historie, hvem vi er og hvordan du kan være med til at støtte os.

Historien bag DrugRebels

DrugRebels er ikke bare en hvilken som helst organisation. Vi brænder 110 % for det vi gør. Det hele startede med, at Caroline Klein fik ideen til at gøre en forskel for unge. Siden 2009 har hun sammen med et team af engagerede frivillige besøgt over 150.000 elever i hele landet.

Visionen er klar: At inspirere og informerer unge til at træffe et bevidst valg i forhold til alkohol og stoffer. Vi oplyser de unge om rusmidler og ønsker at gøre flere i stand til at vælge stofferne fra.

Støt os

Dit bidrag gør en forskel

Vi bygger på et non-profit grundlag, og derfor er tilskud til foreningen fra fonde, virksomheder og privatpersoner uundværlig for vores arbejde med forbyggelse af unges misbrug af rusmidler.

Vores Sponsorer

Hvem støtter os allerede?

Workcation
Mirage
Tuple
Laravel
StaticKit
Statamic
Statamic
Statamic
Statamic
Statamic
Statamic
Statamic

Som fond

Ønsker din fond at bidrage til at landets unge er velinformeret omkring rusmidler, skal der tages kontakt til vores fond-ansvarlige Liza Bilsby på funding@drugrebels.dk.

Som virksomhed

Det koster kr. 1.000,- ekskl. moms om året at være firmamedlem. Som virksomhed har I mulighed for at få jeres logo eksponeret på vores side.

Som privatperson

Det koster kr. 150,- om året at være privat støttemedlem.

Vil du være en del af DrugRebels?

Bliv en del af sceneteamet

Du har mulighed for at blive en del af vores sceneteam, hvis du kan svare ja til følgende:

Du har enten:

 • Været ven/veninde til en med misbrug og kan fortælle om, hvordan du støttende din ven
 • En uddannelse som læge og en stor indsigt i rusmidler og evne til at formidle det på en ungdommelig måde
 • Selv tidligere været i misbrug, og er nu villig til at dele ud af dine erfaringer på en kosntruktiv måde, så de unge får et indblik i konsekvenserne ved misbruget
 • En uddannelse som coach eller lignende, der kan motivere og engagere både de unge og teamet undervejs i showet

Bliv frivillig

Vi er altid på udkig efter engagerede ildsjæle, som har lyst og mulighed for at indgå i vores team. Vi har brug for dig, som kan tage med ud på skolerne og hjælpe med det praktiske. Har du ideer til, hvordu med dine kompetencer kan bidrage på anden vis som frivillig i DrugRebels, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål eller ønsker du straks at sende din ansøgning, så gør det til:

Kontakt os

Vi er et dedikeret team, som alle har vores grunde til at være med. Vi er altid 3-4 på scenen, nogle som styrer det praktiske og andre som tager sig af det administrative. Selvom vores historier er forskellige, har vi det til fælles, at vi ved, hvor galt det kan gå, og hvor vigtigt det er at have gode venner og den rigtige information med sig.

 • Stine Winther Mygind

  Direktør og booking ansvarlig

 • Julius Winther Mygind

  Udviklingsleder og sceneteam

 • Lotte Andersen

  Fonde og sponsorater

 • Liza Bilsby

  Fonde og sponsorater

 • Helena Hviid Trier

  SoMe og sceneteam

 • Jones Kristensen

  Misbrugskonsulent

 • Sophie Rosenstand

  Familierådgiver