group3.png

DrugRebelsROADSHOW

DrugRebels' vision er at gøre flere i stand til at vælge stofferne fra. Vi giver information i øjenhøjde og indblik i de konsekvenser alkohol og stoffer kan føre med sig.

Hvad er et ROADSHOW?

Et DrugRebels ROADSHOW er et præventivt og interaktivt foredrag. ROADSHOWET giver eleverne relevant information om alkohol, hash og andre stoffer via fakta og personlige historier. Med faglig viden og personlige historier er ambition, at informere og inspirere unge til at træffe et bevidst valg i forhold til alkohol og stoffer. Vi oplyser de unge om rusmidler og ønsker at gøre flere i stand til at vælge stofferne fra. Vi afholder også vores ROADSHOWS for forældre, hvor også en mor til en ex-misbruger fortæller sin historie.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan et ROADSHOW forløber og ikke mindst høre, hvad de unge siger om vores ROADSHOWS.

Indholdet af Roadshowet

I Drugrebels ROADSHOW bliver der berørt de allervigtigste emner, som fremmer konsekvensen af brugen af alkohol og stoffer. Dette giver eleverne et indblik i de konsekvenser, og giver dem mulighed for at vælge stofferne fra.

Vores konferencier

Vores konferencier motiverer og inspirerer alle til at træffe et bevidst valg. Vi taler om hvad det vil sige at være en god ven/veninde, og hvad man kan gøre for sine venner.

Lægen underviser

Lægen underviser og giver relevant information om rusmidler og deres virkning.

Ex-misbrugeren fortæller

En ex-misbruger fortæller sin historie om et liv på kanten, og om de konsekvenser det har haft og stadig har.

Forældreshow

Til vores forældreshows kan du møde en forælder der ved, hvilke tanker og bekymringer I sidder med, og som selv har haft det tæt inde på livet.

Hvem henvender vi os til?

DrugRebels besøger folkeskoler, gymnasier og andre ungdomsuddannelser i hele landet. Foredraget afholdes i skoletiden og tilpasses målgruppen.

Folkeskoler

1,5 timer

Ungdomsuddannelser

1,5 timer

Forældreshow

2 timer

Hvad siger de unge om Roadshowet?

Book ROADSHOW

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et ROADSHOW, så kontakt os her

Kontakt